Forskellige trolley typer

Når du vælger din trolley skal du selvfølgelig overveje dine behov og hvor meget du er villig til at betale.
Trolleys fås i mange forskellige størrelser og udgaver. Er det vigtigst for dig at trolleyen har meget stor rummelighed eller tænker du mere på design eller sikkerhed så kan det være forskellige trolley typer du skal vælge, for en ting er sikkert: Der sker hele tiden nye udviklinger inden for trolleys.

Sammenklappelig trolley

Nogle mener at trolleys optager for meget plads, men der kan man nu få foldbare modeller så den fylder minimalt.
Så kan man let forvandle sin trolley til en hverdagstaske hvis man gerne vil det. Denne type trolley er ekstremt praktisk til hverdags indkøb eller til og fra steder hvor du har ting med.

Kabine trolley

Kabine trolleys er perfekte til weekendturen eller miniferien og kan tages med ombord på flyet så du slipper for at checke den ind. Det er også perfekt til en forretningsrejse hvor du skal kunne komme til dine ting hele tiden. Samtidigt har man stadig den store fordel af trolleyen ved at den kan køres på hjulene og dermed ikke belaster ryg og skuldre.

Laptop trolley

Forretningsrejsende eller studerende vil ofte kræve en trolley hvor der ydes særlig beskyttelse til bærbare computere og der kan man få specielt designede laptop trolleys hvor du spænde din laptop fast så den ikke rutsjer rundt og samtidigt er beskyttet af særligt blødt polstrede puder. Disse trolleyer fylder oftest heller ikke så meget så man kan have dem med over alt.

Trolley til børn

For børn kan det være for meget at slæbe rundt på en trolley i voksenstørrelse. Derfor findes der heldigvis masser af trolleys i børnestørrelse og ofte med sjove motiver på som børn godt kan lide.

Mere om trolleys:
Alt hvad du skal vide om trolleys
Tilbehør til din trolley og din rejse