Tilbehør til din trolley og din rejse

Der findes mange smarte accessories og meget praktisk tilbehør til din trolley. Her kan du læse om nogle af de mest essentielle:

  • Skal du ud at rejse er det oplagt med et navneskilt som sætter lidt kulør på din trolley og sikrer du aldrig er i tvivl om hvilken trolley kuffert der er din. Se flot designede navneskilte.

  • En anden mulighed er et smart kuffertmærke som gør det nemmere at finde din trolley på transportbåndet og også kan fås i matchende farver.

  • Er du ude at rejse med familien kan du også få et praktisk omslag så kan holde styr på og beskytte alle jeres pas. Beskyt jeres pas.

  • Det er også en rigtig god ide at anskaffe sig en TSA kodelås, hvis ikke din trolley er udstyret med sådan en fra starten. De er ikke særligt dyre og kan spare dig for en ødelagt lås hvis lufthavnspersonalet beslutter sig fora t de vil inspicere din bagage.

  • Hvis du overvejer at skulle købe ting med hjem fra ferien eller bare gerne vil kunne veje din trolley i et snuptag kan man købe en smart lille bagagevægt som dybest set er en lille krog du hænger din bagage i og så kan du se om du kommer over den tilladte bagagevægt til flyet for eksempel.

Mere om trolleys:
Alt hvad du skal vide om trolleys.
Forskellige trolley modeller.